Lær grafisk facilitering hjemme foran computeren

På en weekend, kan du lære de mest grundlæggende færdigheder, så du kan visualisere dine møder og din undervisning.

Bestil videokursus her:

Det får du:

Du lærer at mestre grafisk facilitering til: 

  • mødeledelse 
  • undervisning 
  • projektledelse
  • præsentationer 
  • coaching og rådgivning 


I videokurset BASIC lærer du at tegne mennesker og platforme; skilte og talebobler. Du lærer at skrive lækkert og læseligt og at bruge farver og lave skygger. Du lærer at illustrere processer og dagsordner og lave iøjefaldende flipcharts.  

For kun 1.050 kr. inkl. moms.

Der er 14 dages fuld returret


Tid

Kurset er opdelt i tre moduler med i alt 13 lektioner. Varighed i alt ca. 2 1/2 time. Du kan pause, spole og arbejde i dit helt eget tempo.

Fri adgang

Du har adgang til dine videoer i et helt år frem. Du kan selv vælge, hvor mange gange du vil se de enkelte lektioner.

Kursusbevis

Når du har gennemført kurset, modtager du et personligt kursusbevis, der pynter gevaldigt på kontoret!

"Jeg har længe gerne ville kunne tegne bedre. Det giver nemlig god mening for mig i min forretning, at kunne tegne mine forløb. Valgte onlinekursus af flere årsager. Som selvstændig kan det være krævende, at tage flere dage ud af kalenderen for at gå på kursus.

Med videokurset kan jeg blive undervist, når det passer mig, spole tilbage og se de enkelte lektioner lige så mange gange, jeg har lyst. Mette er nem at følge og hendes tilgang til at undervise er super god."

Anne-Lene Kofoed

Selvstændig konsulent

“De små videosekvenser er overordentlig instruktive, og så er det en fordel at de er korte og koncentrerede om få elementer. I en travl hverdag er det godt hurtigt at kunne finde det, man har brug for i stedet for at skulle se en masse igennem.

I dag bruger jeg videokurserne og de små sekvenser både som en form for inspirationskatalog hvis der er noget nyt jeg skal illustrere, men også til at genopfriske tips og teknikker i den grafiske facilitering.”

Mejse Holstein

Projektleder, Svendborg Kommune

Se video om tips og tricks til grafisk facilitering